ESZA Nonprofit Kft. akadálymentes web oldalaink
Keresés o.k.
Kezdőoldal Állásajánlatok Pályázó tájékoztató EPER NCA
ESZA Nonprofit Kft. ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok
ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
: ESZA NONPROFIT KFT.
A szervezetről
Elérhetőségeink
Rendezvények
Állásajánlatok (0)
Hírlevél
Közérdekű adatok
: UNIÓS PROGRAMOK
Hírek
Az uniós támogatáspolitika
Pályázatok
Jogszabályok, dokumentumok
Gyakran ismétlődő kérdések
: HAZAI PROGRAMOK
Hírek
Pályázati felhíváskereső
Pályázati eredmények
Pályázati projektkereső
Partnerkereső
Dokumentumok
Fórum
Gyakran ismétlődő kérdések
Internetes pályázatkezelő
  rendszer
Online ügyfélszolgálat
bejelentkezés
email cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

: Együttműködő
partnereink

www.szegenysegellen.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyaroszag.hu

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

NCA

EU

CEB

Az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program 5. és 6. prioritások hazai önrészének finanszírozását az Európa Tanács Fejlesztési Bank (Council of Europe Development Bank, CEB) támogatja.

Uniós programok

Pályázatok >> TIOP 3.1.1-09/1

TISZK rendszerhez kapcsolódó infrastrukturális fejlesztések
címmel és TIOP 3.1.1-09/1 hivatkozási számmal

Uniós pályázat a szak- és felnőttképzés infrastrukturális fejlesztéséért

Ha Ön szakképző iskolát működtet, és költséghatékonyabb, a munkaerő-piaci elvárásokhoz és a tanulók igényeihez egyaránt jobban igazodó intézményt hoz létre uniós támogatással, akkor ez a pályázat éppen Önnek szól. Most több százmillió forintos uniós támogatásból fejlesztheti a szakképzés infrastruktúráját.

Kik pályázhatnak?

A szakképzésről szóló törvényben meghatározott „térségi integrált szakképző központ” (TISZK) modellek valamelyikét megvalósító fenntartók, szakképzés-szervezési társulások, nem állami és nem helyi önkormányzati intézményfenntartók által létrehozott nonprofit gazdasági társaságok, valamint szakképzés-szervezési társaságok. Jelen pályázati kiírás keretében a Közép-Magyarországi Régió területén kívül megvalósuló infrastruktúrafejlesztés támogatható. A TISZK székhelye nem lehet a Közép-Magyarországi Régióban, de a TISZK-nek lehet(nek) olyan tagja(i) is, amely(ek)nek székhelye ebben a régióban van. Támogatásban csak a 6 konvergencia régió intézményei/telephelyei részesülhetnek e pályázat keretében. A központi költségvetési szerv(ek) által fenntartott szakképző iskolák esetében a fenntartó által benyújtott pályázatban nem kell érvényesülnie annak a követelménynek, hogy a TISZK székhelye a pályázó székhelyével azonos régióban legyen.

Mire kapható támogatás?

Gyakorlati képzőhely(ek) korszerű eszközökkel történő felszerelésére; az intézmények szakképzési feladatellátásához használt infrastruktúra fejlesztésére és/vagy a pályázó beruházási igényt megalapozó képzési struktúrájához szükséges eszközök beszerzésére és/vagy a meglévő épületek helyett új épület építésére az integrált szakképző iskola feltételeinek megteremtése érdekében, amennyiben az nem rontja a tanulóknak a szakképzéshez való hozzáférési lehetőségét és amennyiben az ingatlanok eladásából származó bevételt a pályázat tartalmával összhangban megvalósítandó beruházásra fordítja.

Mekkora az elnyerhető támogatás összege?

A TISZK rendszer fejlesztése pályázat keretében nyertes projekt gazdák e pályázattal minimum 225 millió, maximum 900 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek. Sikeres pályázat esetén a projekt összes elszámolható költségének 50-90%-át is uniós támogatással finanszírozhatja.

Hogyan lehet jelentkezni?

A pályázatok benyújtásának határideje: 2009. augusztus 15-től október 15-ig. A pályázatok benyújtásának helye: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., 1385 Budapest, Pf. 818 (nagyobb méretű csomag esetén: 1134 Budapest, Váci út 45., C. épület.). A pályázat címe: „A szakképzés és felnőttképzés infrastruktúrájának átalakítása” konstrukció keretében a „TISZK rendszerhez kapcsolódó infrastrukturális fejlesztések” A pályázat száma:TIOP 3.1.1-09/1.

Pályázati dokumentáció >>

A pályázat meghirdetése: 2009.06.30.
A pályázatok beadási határideje: 2009.10.15.
A pályázatok benyújtásának helye: 1385 Budapest, Postafiók 818


Új Magyarország Fejlesztési Terv logo ESZA Kht. logo

Impresszum Adatvédelem Technikai ajánlások Jogi nyilatkozat

A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.