ESZA Nonprofit Kft. akadálymentes web oldalaink
Keresés o.k.
Kezdőoldal Állásajánlatok Pályázó tájékoztató EPER NCA
ESZA Nonprofit Kft. ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok
ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
: ESZA NONPROFIT KFT.
A szervezetről
Elérhetőségeink
Rendezvények
Állásajánlatok (0)
Hírlevél
Közérdekű adatok
: UNIÓS PROGRAMOK
Hírek
Az uniós támogatáspolitika
Pályázatok
Jogszabályok, dokumentumok
Gyakran ismétlődő kérdések
: HAZAI PROGRAMOK
Hírek
Pályázati felhíváskereső
Pályázati eredmények
Pályázati projektkereső
Partnerkereső
Dokumentumok
Fórum
Gyakran ismétlődő kérdések
Internetes pályázatkezelő
  rendszer
Online ügyfélszolgálat
bejelentkezés
email cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

: Együttműködő
partnereink

www.szegenysegellen.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyaroszag.hu

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

NCA

EU

CEB

Az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program 5. és 6. prioritások hazai önrészének finanszírozását az Európa Tanács Fejlesztési Bank (Council of Europe Development Bank, CEB) támogatja.

Uniós programok

Pályázatok >> TÁMOP 2.2.3.B-09/1

A szak- és felnőttképzés struktúrájának átalakítása – TISZK rendszer fejlesztése a közép-magyarországi régióban
címmel és TÁMOP 2.2.3.B-09/1 hivatkozási számmal

Mire igényelhető uniós támogatás?
A konstrukció keretében többek között a Közép-magyarországi régióban működő TISZK-ekben résztvevő intézmények vezetési és irányítási rendszerének humánerőforrás-fejlesztésére, az intézményvezetés és az irányítási rendszer kialakítására, hátránykompenzációs programjaik kidolgozására igényelhető európai uniós támogatás. Mindemellett a támogatható és megvalósítandó tevékenységek közé tartozik többek között az új képzési struktúra kialakításához köthető, a gazdaság igényeihez igazodó, korszerű, moduláris képzésre való felkészítés; a hátrányos helyzetű és az oktatási rendszerből lemorzsolódó emberek szakképzésbe bevonása és munkavállalói kompetenciáik fejlesztése; valamint a pályaválasztási- és pályaorientációs tanácsadás is.

Kik pályázhatnak?
A konstrukció keretében a TISZK-modellek valamelyikét a pályázat benyújtásának időpontjáig létrehozó szakképző iskolák és fenntartóik, a helyi önkormányzatok által létrehozott szakképzés-szervezési társulások, a nem állami, nem helyi önkormányzati intézményfenntartók által létrehozott nonprofit gazdasági társaságok, valamint szakképzés-szervezési társaságok nyújthatnak be pályázatot. E pályázókkal közös pályázatot nyújthatnak be többek között a közoktatási intézményfenntartó többcélú kistérségi társulások, felsőoktatási intézmények, nem állami és nem önkormányzati intézményfenntartók. A kedvezményezettek körének részletes meghatározását a pályázati útmutató tartalmazza.

Mekkora az elnyerhető támogatás összege?
A 2,5 milliárd forintos keretösszegű pályázaton igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege 100 millió és 250 millió forint között lehet. A támogatás mértéke elérheti a projekt összes elszámolható költségének a 100 százalékát is.

Hogyan lehet jelentkezni?
A pályázatokat 2009. szeptember 15. és 2009. november 30. között lehet benyújtani a következő címre: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (ESZA Nonprofit Kft.), 1385 Budapest, Postafiók 818 (nagyobb méretű csomag esetén: 1134 Budapest, Váci út 45., C. épület). A pályázat azonosítója: TÁMOP-2.2.3.B-09/1.

Pályázati dokumentáció >>

A pályázat meghirdetése: 2009.08.31.
A pályázatok beadási határideje: 2009.11.30.
A pályázatok benyújtásának helye: 1385 Budapest, Postafiók 818


Új Magyarország Fejlesztési Terv logo ESZA Kht. logo

Impresszum Adatvédelem Technikai ajánlások Jogi nyilatkozat

A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.