ESZA Nonprofit Kft. akadálymentes web oldalaink
Keresés o.k.
Kezdőoldal Állásajánlatok Pályázó tájékoztató EPER NCA
ESZA Nonprofit Kft. ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok
ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
: ESZA NONPROFIT KFT.
A szervezetről
Elérhetőségeink
Rendezvények
Állásajánlatok (0)
Hírlevél
Közérdekű adatok
: UNIÓS PROGRAMOK
Hírek
Az uniós támogatáspolitika
Pályázatok
Jogszabályok, dokumentumok
Gyakran ismétlődő kérdések
: HAZAI PROGRAMOK
Hírek
Pályázati felhíváskereső
Pályázati eredmények
Pályázati projektkereső
Partnerkereső
Dokumentumok
Fórum
Gyakran ismétlődő kérdések
Internetes pályázatkezelő
  rendszer
Online ügyfélszolgálat
bejelentkezés
email cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

: Együttműködő
partnereink

www.szegenysegellen.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyaroszag.hu

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

NCA

EU

CEB

Az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program 5. és 6. prioritások hazai önrészének finanszírozását az Európa Tanács Fejlesztési Bank (Council of Europe Development Bank, CEB) támogatja.

Uniós programok

Pályázatok >> TÁMOP 1.4.3-08/2

Innovatív, kísérleti foglalkoztatási programok - B komponens
címmel és TÁMOP 1.4.3-08/2 hivatkozási számmal

A folyamatosan változó munkaerő-piaci helyzetben nagy igény van olyan újszerű, innovatív eszközökre, szolgáltatásokra és módszerekre, amelyek a szükségleteket rugalmas módon képesek kielégíteni, és a gyakorlati tesztelést követően beépíthetőek a munkaerő-piaci szereplők napi gyakorlatába, vagyis a foglalkoztatáspolitika eszköztárába. Jelen uniós pályázat azt szolgálja, hogy az „EQUAL Program” végrehajtása során szerzett tapasztalatok és eredmények elterjedjenek és beépüljenek a gyakorlat és szakpolitika főáramába.

 

Kik pályázhatnak?

Főpályázó csak olyan szervezet lehet, amely az EQUAL Program, a HEFOP és a ROP ESZA által finanszírozott programok valamelyikében olyan, kipróbált és bevált módszert valósított meg kedvezményezettként, amelyet jelen pályázati kiírás keretében tovább ad vagy elterjeszt. A következő szervezetek pályázhatnak önállóan vagy konzorciumi formában:

 

  • Jogi személyiségű non-profit szervezetek. Azon belül: egyesülés, egyesület, köztestület, egyházi intézmény, alapítvány, közalapítvány, közhasznú társaság (illetve non-profit Bt. és non-profit Kft. formájú jogutódja), valamint egyéb jogi személyiségű non-profit szervezet.
  • Vállalkozások. Jogi személyiségű gazdasági társaságok és jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok egyaránt.  
  • Költségvetési szervek. Úgymint: központi költségvetési szervek és intézményeik, valamint helyi, helyi kisebbségi önkormányzati szervek és intézményeik.

Mire adható támogatás?

Minden olyan tevékenység támogatható, amelyet az uniós és a hazai szabályok lehetővé tesznek, és amelyek illeszkednek a konstrukció céljaihoz. A legfontosabbak ezek közül: bevált módszerek széleskörű megismertetése a szakmai nyilvánossággal; ide vonatkozó kutatások, tanulmányok készítése; az adaptáció megtervezése és megvalósítása; szakmai javaslattétel a döntéshozók számára a bevált modellek alkalmazását lehetővé tévő jogszabályi környezet kialakítására; a jó minták pontos leírása, érthetővé és hozzáférhetővé tétele; a munkaerő-piaci befogadást elősegítő szemléletformáló tevékenység.

 

Mennyi pénz szerezhető?

A vissza nem térítendő támogatás összege 2 és 40 millió forint között mozoghat. Az uniós forrás az elszámolható összes költség akár 100 százalékát fedezheti.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

A pályázatokat 2009. január 12-től 2009. március 13-ig várjuk az alábbi címre: ESZA Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. (ESZA Kht) 1385 Budapest, Postafiók 818. A pályázat címe: Innovatív, kísérleti foglalkoztatási programok - B komponens, kódszáma: TÁMOP-1.4.3-08/2.

A pályázati dokumentáció elválaszthatatlan része a Pályázati Felhívás, az Adatlap és az Útmutató, amelyek együtt tartalmazzák a pályázáshoz szükséges összes feltételt. A pályázati anyagok a www.nfu.hu honlapról tölthetők le,

Pályázati dokumentáció

A pályázat meghirdetése: 2008.12.23.
A pályázatok beadási határideje: 2009.03.13.
A pályázatok benyújtásának helye: 1385 Budapest, Postafiók 818


Új Magyarország Fejlesztési Terv logo ESZA Kht. logo

Impresszum Adatvédelem Technikai ajánlások Jogi nyilatkozat

A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.