ESZA Nonprofit Kft. akadálymentes web oldalaink
Keresés o.k.
Kezdőoldal Állásajánlatok Pályázó tájékoztató EPER NCA
ESZA Nonprofit Kft. ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok
ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
: ESZA NONPROFIT KFT.
A szervezetről
Elérhetőségeink
Rendezvények
Állásajánlatok (0)
Hírlevél
Közérdekű adatok
: UNIÓS PROGRAMOK
Hírek
Az uniós támogatáspolitika
Pályázatok
Jogszabályok, dokumentumok
Gyakran ismétlődő kérdések
: HAZAI PROGRAMOK
Hírek
Pályázati felhíváskereső
Pályázati eredmények
Pályázati projektkereső
Partnerkereső
Dokumentumok
Fórum
Gyakran ismétlődő kérdések
Internetes pályázatkezelő
  rendszer
Online ügyfélszolgálat
bejelentkezés
email cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

: Együttműködő
partnereink

www.szegenysegellen.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyaroszag.hu

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

NCA

EU

CEB

Az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program 5. és 6. prioritások hazai önrészének finanszírozását az Európa Tanács Fejlesztési Bank (Council of Europe Development Bank, CEB) támogatja.

Uniós programok

Pályázatok >> TÁMOP 5.4.4-09/B

Szociális képzések fejlesztése, szakemberek képzése, továbbképzése és készségfejlesztése valamint a helyi fejlesztési kapacitások megerősítése - B komponens
címmel és TÁMOP 5.4.4-09/B hivatkozási számmal

A régiókban tevékenykedő szociális segítők munkájának támogatására, a regionális szakmai támogató szolgáltatási rendszerek kialakítására és működtetésére igényelhető most európai uniós pályázati forrás.

 

Mire igényelhető uniós támogatás?

A pályázat keretében többek között szakmai támogató szolgáltatási stratégia kidolgozására, a régióban a különböző szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi szolgáltatásban megjelenő gyakorlatok, módszerek, eszközök összegyűjtésére és feldolgozására, a szakmai támogató, segítő szolgáltatásokat nyújtó hálózat és az ehhez kapcsolódó diszpécserközpont kiépítésére, működtetésére, valamint a szakmai támogatást nyújtó szakemberek felkészítésére igényelhető uniós támogatás.

 

Kik pályázhatnak?

A konstrukció keretében regionális lefedettségű szakmai támogató szolgálat megszervezésére, működtetésére, és hosszú távú fenntartására képes szervezetek jogosultak pályázatot benyújtani. A projekt a megfelelő minőségű szakmaterületi és regionális lefedettség érdekében konzorciumi együttműködésben is megvalósítható. Figyelem! A Közép-magyarországi Régió, illetve a konvergencia régiók területén megvalósuló fejlesztések támogatására két külön pályázat szolgál!

 

Mekkora az elnyerhető támogatás összege?

Az igényelhető támogatás összege a Közép-magyarországi Régió esetében 80 millió és 100 millió Ft között lehet, a konvergencia régiók esetében 80 millió és 110 millió Ft között lehet.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

A pályázatokat 2009. szeptember 1. és 2009. november 5. között lehet benyújtani a következő címre: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., 1385 Budapest, Pf. 818 (nagyobb méretű csomag esetén: 1134 Budapest, Váci út 45., C. épület.). A pályázat címe: „Szociális képzések fejlesztése, szakemberek képzése, továbbképzése és készségfejlesztése, valamint a helyi fejlesztési kapacitások megerősítése”, kódszáma: TÁMOP 5.4.4-09/1/B (KMR), illetve TÁMOP 5.4.4-09/2/B (konvergencia régiók).

 

Pályázati dokumentumentáció >>

rendezvényt hallgató ember ikonA PÁLYÁZATHOZ KAPCSOLÓDÓ RENDEZVÉNYEK

A pályázat meghirdetése: 2009.06.30.
A pályázatok beadási határideje: 2009.11.05.
A pályázatok benyújtásának helye: 1385 Budapest, Pf. 818


Új Magyarország Fejlesztési Terv logo ESZA Kht. logo

Impresszum Adatvédelem Technikai ajánlások Jogi nyilatkozat

A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.