ESZA Nonprofit Kft. akadálymentes web oldalaink
Keresés o.k.
Kezdőoldal Állásajánlatok Pályázó tájékoztató EPER NCA
ESZA Nonprofit Kft. ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok
ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
: ESZA NONPROFIT KFT.
A szervezetről
Elérhetőségeink
Rendezvények
Állásajánlatok (0)
Hírlevél
Közérdekű adatok
: UNIÓS PROGRAMOK
Hírek
Az uniós támogatáspolitika
Pályázatok
Jogszabályok, dokumentumok
Gyakran ismétlődő kérdések
: HAZAI PROGRAMOK
Hírek
Pályázati felhíváskereső
Pályázati eredmények
Pályázati projektkereső
Partnerkereső
Dokumentumok
Fórum
Gyakran ismétlődő kérdések
Internetes pályázatkezelő
  rendszer
Online ügyfélszolgálat
bejelentkezés
email cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

: Együttműködő
partnereink

www.szegenysegellen.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyaroszag.hu

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

NCA

EU

CEB

Az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program 5. és 6. prioritások hazai önrészének finanszírozását az Európa Tanács Fejlesztési Bank (Council of Europe Development Bank, CEB) támogatja.

Uniós programok

Pályázatok >> TAMOP 5.1.1.-09/3

LHH kistérségek projektjei – Digitáliskompetencia-fejlesztés
címmel és TAMOP 5.1.1.-09/3 hivatkozási számmal

Internettel a munkaerő-piacra

 

 

Az ország leghátrányosabb helyzetű kistérségeiben élők munkaerő-piaci reintegrációjához szükséges képzések az eltérő időbeosztású alkalmi és idénymunkák miatt gyakran nem szervezhetőek meg hatékonyan. Ezért a különböző képzési programokon részben az internet segítségével vehetnek részt az e kistérségekben élők. Az ehhez szükséges ismeretek elsajátítására, illetve az internet-hozzáférés megteremtésére jelent meg uniós pályázat e kistérségekben.

 

Mire igényelhető uniós támogatás?

A konstrukció keretében többek között a digitális írástudás 60 órás alapképzésének lebonyolítására, a programban való részvételhez szükséges kulcskompetenciák fejlesztésére, a tanultak önálló alkalmazására és a munkaerő-piaci részvételre felkészítő tevékenységekre igényelhető uniós támogatás. Mindezen túl a támogatható tevékenységek közé tartozik többek között a képzési programok akkreditációja, a programban résztvevők számára az internet-hozzáférés megteremtése, valamint a program eredményes végrehajtását biztosító mentorálás is. A támogatható tevékenységek köre részletesen a www.nfu.hu honlapon található meg.

 

Kik pályázhatnak?

A konstrukció keretében a 2007. december 31. előtt alapított egyesületek, alapítványok, egyéb jogi személyiségű non-profit szervezetek nyújthatnak be pályázatot önállóan vagy konzorciumban. Konzorciumi tagok lehetnek e szervezetek mellett a helyi és helyi kisebbségi önkormányzatok és intézményeik, a többcélú kistérségi társulások és intézményeik, valamint kistérségi fejlesztési tanácsok.

 

Mekkora az elnyerhető támogatás összege?

Az igényelhető támogatás összege legalább 25 millió Ft. A támogatás maximális összege az érintett kistérségek számára az Útmutató A3. pontjában meghatározott összeg (40–166,9 millió Ft) lehet.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

A pályázatokat 2009. augusztus 1. és 2009. december 3. között lehet benyújtani a következő címre: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., 1385 Budapest, Pf. 818 (nagyobb méretű csomag esetén: 1134 Budapest, Váci út 45., C. épület.). A pályázat címe: „LHH kistérségek projektjei – Digitáliskompetencia-fejlesztés”, kódszáma: TÁMOP 5.1.1-09/3.

Pályázati dokumentáció >>

A pályázat meghirdetése: 2009.06.26.
A pályázatok beadási határideje: 2009.12.03.
A pályázatok benyújtásának helye: 1385 Budapest, Postafiók 818


Új Magyarország Fejlesztési Terv logo ESZA Kht. logo

Impresszum Adatvédelem Technikai ajánlások Jogi nyilatkozat

A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.