ESZA Nonprofit Kft. akadálymentes web oldalaink
Keresés o.k.
Kezdőoldal Állásajánlatok Pályázó tájékoztató EPER NCA
ESZA Nonprofit Kft. ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok
ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
: ESZA NONPROFIT KFT.
A szervezetről
Elérhetőségeink
Rendezvények
Állásajánlatok (0)
Hírlevél
Közérdekű adatok
: UNIÓS PROGRAMOK
Hírek
Az uniós támogatáspolitika
Pályázatok
Jogszabályok, dokumentumok
Gyakran ismétlődő kérdések
: HAZAI PROGRAMOK
Hírek
Pályázati felhíváskereső
Pályázati eredmények
Pályázati projektkereső
Partnerkereső
Dokumentumok
Fórum
Gyakran ismétlődő kérdések
Internetes pályázatkezelő
  rendszer
Online ügyfélszolgálat
bejelentkezés
email cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

: Együttműködő
partnereink

www.szegenysegellen.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyaroszag.hu

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

NCA

EU

CEB

Az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program 5. és 6. prioritások hazai önrészének finanszírozását az Európa Tanács Fejlesztési Bank (Council of Europe Development Bank, CEB) támogatja.

Uniós programok

Pályázatok >> TÁMOP 2.4.2.B-09

Befogadó munkahelyi gyakorlatok támogatása
címmel és TÁMOP 2.4.2.B-09 hivatkozási számmal

Olyan befogadó munkahelyek kialakítása a célja egy most megjelent európai uniós pályázatnak, amelyek különféle munkahelyi integrációt elősegítő szolgáltatások és támogatások révén elősegítik a hátrányos helyzetű és a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását és növelik a munkahelyük megtartásának esélyeit.

Mire igényelhető uniós támogatás?
A konstrukció keretében többek között a potenciális munkavállalók állapotának, képességeinek, szükségleteinek felmérésére, a motiváció feltételeinek megteremtésére, megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása esetén a foglalkoztatás közvetlen akadályainak elhárítására, a munkába álláshoz szükséges képességek fejlesztésére igényelhető uniós támogatás. A támogatható tevékenységek körébe emellett például a munkáltatónak és a munkatársaknak a hátrányos helyzetű, illetve megváltozott munkaképességű munkavállaló fogadására és foglalkoztatására történő felkészítése is beletartozik.

Kik pályázhatnak?
A konstrukció keretében foglalkoztatási célú non-profit szervezetek és a hátrányos helyzetű, illetve megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását vállaló szervezetek konzorciumai nyújthatnak be pályázatot. A legalább 2, de legfeljebb 5  tagú konzorcium további tagjai lehetnek egyéb non-profit szervezetek, vállalkozások, költségvetési szervek, helyi önkormányzatok és helyi önkormányzatok által felügyelt költségvetési szervezetek. Fontos, hogy főpályázó kizárólag jogi személyiségű non-profit szervezet lehet, legalább egy, támogatásban részesülő konzorciumi partnernek pedig vállalkozásnak vagy költségvetési szervnek kell lennie.

Mekkora az elnyerhető támogatás összege?
A pályázaton igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege 10 millió és 100 millió forint között lehet. A támogatás mértékének részletes szabályait a pályázati útmutató tartalmazza, amely letölthető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjáról (www.nfu.hu).

Hogyan lehet jelentkezni?
A pályázatokat 2009. augusztus 24. és 2009. november 30. között lehet benyújtani a következő címre: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (ESZA Nonprofit Kft.), 1385 Budapest, Postafiók 818. (nagyobb méretű csomag esetén: 1134 Budapest, Váci út 45., C. épület). A pályázat azonosítója a konvergencia-régiók esetében: TÁMOP-2.4.2.B-09/1, a Közép-magyarországi régiónál pedig TÁMOP 2.4.2.B-09/2.

Pályázati dokumentáció >>

A pályázat meghirdetése: 2009.08.10.
A pályázatok beadási határideje: 2009.11.30.
A pályázatok benyújtásának helye: 1385 Budapest, Postafiók 818


Új Magyarország Fejlesztési Terv logo ESZA Kht. logo

Impresszum Adatvédelem Technikai ajánlások Jogi nyilatkozat

A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.