ESZA Kht. akadálymentes web oldalaink
Keresés o.k.
Kezdőoldal Állásajánlatok Pályázó tájékoztató EPER NCA
ESZA Kht. ESZA Kht. kezdooldal Uniós programok Hazai programok ESZA Kht. kezdooldal Uniós programok Hazai programok
ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
: ESZA KHT.
A szervezetről
Elérhetőségeink
Rendezvények
Állásajánlatok (0)
Hírlevél
Közérdekű adatok
: UNIÓS PROGRAMOK
Hírek
Az uniós támogatáspolitika
Pályázatok
Jogszabályok, dokumentumok
Gyakran ismétlődő kérdések
: HAZAI PROGRAMOK
Hírek
Pályázati felhíváskereső
Pályázati projektkereső
Partnerkereső
Dokumentumok
Fórum
Gyakran ismétlődő kérdések
Internetes pályázatkezelő
  rendszer
Online ügyfélszolgálat
bejelentkezés
email cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

: Együttműködő
partnereink

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyaroszag.hu

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

EU

Küldetésünk

Az ESZA Kht. alapvető hosszú távú célja, hogy hozzájáruljon azokhoz a hazai és uniós törekvésekhez, amelyek megalapozzák a jövőbeni társadalmi fejlődés irányát azáltal, hogy támogatják a befektetést az emberbe, a társadalmi modernizációt, és az előítéletek lebontását. Az ESZA Kht. olyan professzionális lebonyolító szervezetté kíván válni, amely a felhalmozódott szakmai tudás kiaknázásával átlátható, ügyfélközpontú szolgáltató tevékenységekkel segíti elő a fenti célok elérését. Törekszünk arra, hogy kollégáinknak olyan munkahelyi környezetet és perspektívát biztosítsunk, ahol a társadalmi célokat szervezeti szinten is megvalósítjuk, és személyes hozzájárulásukat teljes megbecsülés övezi.

Az ESZA Kht. nonprofit alapon működő közhasznú szervezet. A kht. a legmagasabb fokú átláthatóságra, kiváló minőségre és teljesítményre törekszik a támogatási programok végrehajtásában. Küldetése a munkaerő-piaci integráció, a foglalkoztatási célú képzési programok, a hazai vállalkozói szféra belső képzési tevékenysége, az esélyegyenlőség növelése és a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi re-integrációjának területére irányuló ESZA-típusú intézkedések, valamint a hazai szociális és munkaügyi programok eredményes, sikeres és hatékony megvalósítása.

Az ESZA Kht. fejlődésének célállapota egy magas minőséget produkáló, professzionális végrehajtó ügynökség kialakítása, amely hídként tud megjelenni a közösségi és hazai forrásgazdák, a humánerőforrás-fejlesztési programok és a kedvezményezettek között. E vízió szerint a kht. a humánerőforrás-fejlesztés területén a partnerei igényeit folyamatosan képes megismerni és azokhoz igazodni, és ennek megfelelően – a felhalmozódott tudását és ismereteit felhasználva – olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyek valós értéket jelentenek minden kliens számára. A szervezet tevékenysége elsősorban a kiváló minőségű program-végrehajtás, amely – éppen a hatékony fejlődés eredményeképp – kiegészül olyan szerepekkel, mint a módszertani vagy tudásközpont funkció, vagy a strukturális beavatkozások tervezésének stratégiai tanácsadója.

Az elkövetkezendő időszak az eddigieknél is nagyobb kihívás elé állítja a szervezetet. Arra törekszünk, hogy tíz éves évfordulónkon is elmondhassuk, hogy jelenlegi és új feladatainkat magas színvonalon, kiemelkedő szakértelemmel, a pályázók iránti empátiával, korszerű informatikai támogatottsággal végezzük. Törekszünk a pályázók hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálására, a döntési utak lerövidítésére, a szakmai és pénzügyi lebonyolítást is magában foglaló, az „egy intézkedés-egyetlen végrehajtó szervezet” elvet megvalósító eredményes és átlátható rendszer működtetésére, annak érdekében, hogy partnereink a jövőben is elégedettek legyenek munkánkkal, a fejlesztési források felhasználásának eredményes koordinálásával hozzájárulhassunk Magyarország régióinak fejlődéséhez, az életszínvonal növeléséhez, a hátrányos helyzetű emberek segítéséhez.

Impresszum Adatvédelem Technikai ajánlások Jogi nyilatkozat

A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.