ESZA Nonprofit Kft. akadálymentes web oldalaink
Keresés o.k.
Kezdőoldal Állásajánlatok Pályázó tájékoztató EPER NCA
ESZA Nonprofit Kft. ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok ESZA Nonprofit Kft. kezdőoldal Uniós programok Hazai programok
ONLINE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
: ESZA NONPROFIT KFT.
A szervezetről
Elérhetőségeink
Rendezvények
Állásajánlatok (0)
Hírlevél
Közérdekű adatok
: UNIÓS PROGRAMOK
Hírek
Az uniós támogatáspolitika
Pályázatok
Jogszabályok, dokumentumok
Gyakran ismétlődő kérdések
: HAZAI PROGRAMOK
Hírek
Pályázati felhíváskereső
Pályázati eredmények
Pályázati projektkereső
Partnerkereső
Dokumentumok
Fórum
Gyakran ismétlődő kérdések
Internetes pályázatkezelő
  rendszer
Online ügyfélszolgálat
bejelentkezés
email cím
jelszó
Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

: Együttműködő
partnereink

www.szegenysegellen.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv

Magyaroszag.hu

Szociális és Munkaügyi Minisztérium

NCA

EU

CEB

Az ÚMFT Társadalmi Megújulás Operatív Program 5. és 6. prioritások hazai önrészének finanszírozását az Európa Tanács Fejlesztési Bank (Council of Europe Development Bank, CEB) támogatja.

:: Hazai programok

Kedves Látogatónk!

Kedves Látógatónk!

Szeretettel köszöntjük az ESZA Nonprofit Kft. hazai pályázatokkal foglalkozó honlapján. Reméljük, hogy szervezete, intézménye számára hasznos információkat talál oldalainkon!

Megjelentek egyes NCA kollégiumok 2010. évi pályázati kiírásai! A részletes pályázati kiírások megtekinthetők honlapunk felhíváskeresőjében, a pályázat benyújtásához segítséget talál a Pályázati Útmutatóban.

Az ESZA Nonprofit Kft. és a Civil Szolgáltató Központok, valamint civil szervezetek együttműködése keretében a Civil Szolgáltató Központok, illetve az együttműködő civil szervezetek megyénként legalább 1-1 információs napot szerveznek az NCA testületei által meghirdetett pályázati kiírásokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról. Az információs napokról itt tájékozódhat.

Készítettünk a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (beleértve a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa és a Regionális Ifjúsági Tanácsok) 2008. évi pályázati kiírásain nyertes szervezetek részére is Útmutatót a szakmai beszámoló és a pénzügyi elszámolás elkészítéséhez.

A 2008. évi NCA beszámolók hiánypótlásainak elkészítéséhez segítséget talál aszakmai beszámolók és pénzügyi elszámolások elkészítéséhezírt Útmutatóban. Az egyes kollégiumok által kiadott Beszámoló űrlapot és a Számlaösszesítő nyomtatványt a Dokumentumok menüpontban a beszámolás-beszámoló űrlapok témát és a 2008-as évet választva töltheti le.

Az EPER használatával kapcsolatos visszajelzések alapján elkészíttettünk egy új felületet, amelyen egyszerűsítettük és gyorsítottuk a pénzügyi elszámolás elkészítését. Így a bizonylatok adatainak rögzítése mellett egyből, újabb kattintás nélkül megadható, hogy melyik költségvetési sorra, mekkora összeget szeretne elszámolni. Az új funkciót a pénzügyi beszámolóban a [Bizonylatrögzítés és hozzárendelés] gomb megnyomásával érheti el.

Az új funkcióról és a pénzügyi elszámolás elkészítéséről részletes információt találhat a pénzügyi beszámoló elkészítéséről szóló EPER felhasználói kézikönyvben. --> LETÖLTÉS

Az EPER használatáról bővebb információkat a Dokumentumok menüpontban az EPER téma alatti felhasználói kézikönyvekben talál, illetve letölthet innen is egy prezentációt a pénzügyi elszámolás elkészítéséről.

Belépés az EPER-be (Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer) »

Legfrissebb hírek

Aktuális hazai pályázati kiírások

Hazai eseménynaptár
< >
2024 | Január H K SZ CS P SZ V
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Impresszum Adatvédelem Technikai ajánlások Jogi nyilatkozat

A honlap az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával készült.